Wij gebruiken cookiesLees meer

Fast Forward Samsung Familiedag

It’s the most wonderful time of the year!

En dat hebben we met Samsung opnieuw beleefd. Na vorige succesedities van het Samsung kerstfeest, keken Samsung en hun retailcontacten ook nu uit naar de jaarlijkse traditie. Het was een vrolijk weerzien met de kerstman himself, zijn elfjes en zangkoor. Naar goede gewoonte veranderde het Waerboomhof in Groot-Bijgaarden in een betoverend kerstdorp. En dat kwam tot leven met chalets en glühwein, kerstbomen all the way, vrolijke jingles en de verleidelijke geur van een weelderig buffet.

Maar Kerst is vooral een op en top familiegebeuren en ook de kinderen hadden hun handen vol met coole workshops zoals Elves playroom, Magic elf dust, Sleigh race en Snow cupcakes.
In de Christmas Tree Garden, Santa’s Home, Christmas market en photobooth konden de gasten de wintersfeer opsnuiven. En de muziekband Stix sloot de heerlijke familienamiddag af. Met een prachtige kerstboom onder de arm namen de gasten ook de kerstsfeer mee naar huis, of kregen ze die persoonlijk thuis. Met Fast Forward en Idee Fiks knalden we het volledige event in elkaar: van inschrijving en uitnodiging tot feestslingers en de aan huis geleverde kerstboom.

Klant

Samsung

DATUM

12-2018

Fast Forward Team Karen

It' all about the magic

Wil je meer info over onze magische events met de nadruk op quality time voor kinderen en mét kinderen?

Contacteer Idee Fiks op +32 9 216 85 40 of stuur ons een e-mail.