Wij gebruiken cookiesLees meer

Krachtige totaalevenementen voor alle leeftijden.

Idee Fiks vormt de familiecel van het Fast Forward Family evenementenkantoor. We zijn 'het hart van de familie'. Bij ons kan je terecht voor de totaalorganisatie van je familiedag, klantendag of merkactivering met als doelgroep kinderen en families. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we als geen ander de mensen te enthousiasmeren door net diegenen te betrekken die hen het nauwst aan het hart liggen... hun kinderen!

Magische events met de nadruk op quality time voor kinderen, maar ook mét kinderen! Want wat is er leuker dan samen dingen beleven?

#LogicmeetsMagic

De Fast Forward Family lanceert telkens opnieuw straffe concepten. Maar zinderende events vragen ook om een sterke logistieke achterban. Sinds 2014 huizen we in een hoofdkwartier met 2000m2 opslagruimte en een eigen wagenpark.

Ons magazijn ligt bomvol props, vlaggen, kostuums... Alles wat je je maar kan bedenken om van je event iets magisch te maken. Dankzij onze sterke logistiek behouden we het overzicht zodat alles soepel verloopt. Wij leveren dus de Logic én de Magic!