Wij gebruiken cookiesLees meer

50 jaar Kinder, 50 kinderwensen

In 2018 vierde Kinder haar 50ste verjaardag, een jaar vol verrassingen! Niet alleen toverde Idee Fiks twee feestlocaties in België en Nederland om tot een Happyland waar 1000 consumenten genoten van de mooiste familiemomenten. In opdracht van Strategie werkte Idee Fiks maar liefst 20 wensen uit die het DNA van Kinder belichamen. Wensen met een onnavolgbare smaak, op basis van een unieke combinatie van ‘magie’ en ‘happiness’.

In juli en augustus konden alle consumenten op hun favoriete wens stemmen. Dit resulteerde tot een betoverende top 10 van wensen waarop kinderen via een unieke code in de Kinder verpakkingen kans maakten.

Deelnemen aan de grote verjaardagswedstrijd kon tot januari 2019. Maar liefst 50 winnaars uit België en Nederland werden verrast met een telefoontje van onze wensvervullers en werden voor één dag ondergedompeld in de wereld van een dierenverzorger, autocoureur, topruiter, superfan (K3), Lego-bouwer, prins(es), interieurontwerper, boomhuttenbouwer, vrijwilliger of acteur. Of Idee Fiks de tofste job ter wereld heeft? Absoluut! Want wat is er meer bijzonder dan kinderdromen waarmaken? Wedden dat ook jouw (melk)hart sneller gaat slaan bij het kijken van de aftermovie?

Klant

Kinder

Categorie

DATUM

08-2019

Idee Fiks Pascal

It' all about the magic

Wil je meer info over onze magische events met de nadruk op quality time voor kinderen en mét kinderen?

Contacteer Idee Fiks op +32 9 216 85 40 of stuur ons een e-mail.