Wij gebruiken cookiesLees meer

Bea Awards 2019

terug naar het overzicht

Yes, yes, yes!

Als je de Shortlist van de BEA World Awards bekijkt, dan zal je Fast Forward maar liefst drie keer tegenkomen. We zijn het enige Belgische bureau dat drie shortlist nominaties voor drie verschillende cases in de wacht kon slepen en reken maar dat we daar trots op zijn! We nemen het eind november op tegen straffe internationale bureaus én onszelf. De Solidaire Keuken van Carrefour en de Eneco Clean Beach Cup strijden alle twee voor een award in de categorie Non-Profit/CSR Event. Onze spectaculaire Grimbergen Experience 2019 dingt mee naar een olifantentrofee in de categorie Media & PR Events.

Waarom we hier zo trots op zijn, vraag je je af? Simpel. BEA World is een internationaal festival dat de allerbeste live communicatieprojecten bekroont. We hebben doorheen de jaren al regelmatig BEA World-beeldjes mogen ontvangen en in onze groeiende trofeeënkast zeker nog plaats voor drie meer!

Onze vliegtickets naar Milaan hebben we al op zak, nu nog die awards. Op 30 november is het zover! We’ll keep you posted.

Ontdek de geselecteerde cases hier:

Grimbergen Experience 2019

De Solidaire Keuken

Eneco Clean Beach Cup

Join our magical journey

Blijf op de hoogte

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy policy

Get in touch

Drop us a line or give us a call. We’re here to help.

Contact us