Wij gebruiken cookiesLees meer

Schermafbeelding 2020 05 13 Om 10 58 31

terug naar het overzicht

Introducing: Digital meets Live

Het is ondertussen geen nieuws meer: de COVID-19 crisis zet de wereld op zijn kop. De evolutie van offline naar online kwam in een stroomversnelling terecht. En wat zijn we dankbaar voor het internet en alle initiatieven die het faciliteert: videocalls, e-drinks, de mogelijkheid om te telewerken … Toch missen we de offline wereld. We willen opnieuw echt connecteren met vrienden, collega’s en klanten op real-life events.

Er rijzen vele vragen voor de evenementensector. Wanneer kunnen er terug events zijn? Welke regels zullen we moeten volgen? En wanneer zullen we ons opnieuw op ons gemak voelen in een grote groep? Wij hebben dezelfde vragen en zorgen, maar we blijven niet bij de pakken zitten. Integendeel zelfs.

Uitdagende tijden vragen om een creatieve aanpak! En laat dat nu net iets zijn waar we bij Fast Forward alles van kennen. Met veel trots presenteren we Digital meets Live.

Met dit initiatief willen we de onzekerheid bij onze klanten wegnemen en organiseren we digitale evenementen gekoppeld aan live ervaringen op locatie. We bundelen de kracht van offline events met de veiligheid van online initiatieven.

Arena Extra Wit

We werken hiervoor samen met onze audiovisuele partner Sense. Zij ontwikkelden een gloednieuwe digitale arena met eindeloze opname- en live-mogelijkheden. Hoe we zo’n event concreet aanpakken? De mogelijkheden zijn eindeloos! We maken van elk event een sterk en entertaining verhaal, telkens op een innovatieve manier. En we kunnen jullie verzekeren: het concept is zeer flexibel en volledig corona-proof.

Fast Forward staat voor evenementen met een hoek af. En liefst twee. Daar kan zelfs een wereldwijde pandemie niks aan veranderen.

Benieuwd naar hoe we dit aanpakken en jou en jouw publiek verrassen?
Deze samenvatting van onze showcase geeft jou alvast een indruk van de vele mogelijkheden:

  • Interview
  • Keynote met poll
  • Workshop
  • Interactieve teambuilding
  • Q&A


Thrilled?

There’s more where that came from. Contacteer ons via hello@digitalmeetslive.be voor informatie op maat van jouw idee.


Join our magical journey

Blijf op de hoogte

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy policy

Get in touch

Drop us a line or give us a call. We’re here to help.

Contact us