Google+
Double click to enlarge

Contacteer ons

M p E

Brand Activation

Kids Press Day

Ook bij Walkie Talkie zijn ze gek op kinderen! Op woensdag 15 mei 2019 bracht dit full-service PR en communicatiebureau belangrijke kindermerken samen voor de tweede editie van de Kids Press Day. Journalisten en bloggers werden uitgenodigd om naar het Speelgoedmuseum in Mechelen af te zakken, samen met hun kleine helden, de échte spelers! Om die kinderblik te vertalen naar tastbare ideeën en een piekfijne organisatieplanning, deed Walkie Talkie een beroep op Idee Fiks.

Cowboy Bill verwelkomde alle kinderen met de rit van hun leven in… een kruiwagen. Een ludieke start van een namiddag vol beleving, spel, creativiteit én fun! Daarenboven werden alle genodigden getrakteerd op een drankje en een hapje in de Saloon, al mocht je niet zómaar de bar betreden. Genodigden werden onderlegd aan enkele cowboyproeven ;-)

Heb jij genoeg cowboyspirit? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor de organisatie van jouw evenement of merkactivering.

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail!

Yihaa!

Aanwezige merken: Playmobil, Decathlon, Kinepolis, Paradiso Filmed Entertainment, SmartGames, Microsoft, FUJIFILM, STABILO, Bonjour Maurice, Zeeman, JBC en Tadaaz.

Foto's: Walkie Talkie

 

 

Gepost op 20-05-2019

Nog meer foto's

Meer foto's bekijken, taggen, sharen en liken via Facebook en Flickr.

Web design en development by Lavagraphics