Google+
Double click to enlarge

Contacteer ons

M p E

Brand Activation

De Grote Secondenactie

Waasland Shopping Center staat niet alleen garant voor 45.000m² winkelplezier. Met talrijke diensten en events brengt het shoppingcenter je doorheen het hele jaar instant happiness.

Voor het koopweekend van 23 en 24 maart 2019 kreeg Idee Fiks de opdracht om een ludieke actie uit te werken ‘waarbij ook de volwassen bezoekers het kind in zichzelf naar boven kunnen halen’. Een taak die we serieus nemen. Want bij Idee Fiks kennen we het belang van spelen, in het bijzonder voor zij die het al lang verleerd (denken te) hebben. Spelen prikkelt je zintuigen, daagt je creativiteit uit én het is stressverlagend. Het is leuk, gewoon omdat het kan. Wie speelt, zal écht even tijd met de kinderen doorbrengen. Als dat geen mooie missie is?

Tijdens de Grote Secondenactie konden deelnemers zoveel mogelijk seconden winnen door… te spelen! Wie het spelen nog niet zo goed onder de knie had, kreeg een duwtje in de rug van onze Secondenartiesten. Het aantal bij elkaar gesprokkelde seconden kon men vertoeven in het kortingenbad: een ballenbak met 26.000 ballen, vol gadgets en cadeautjes!

Gepost op 29-03-2019

Keeping up with Idee Fiks

Blijf op de hoogte van onze evenementen, schrijf je in op onze newsletter!

Privacy & Disclaimer paginaf
Web design en development by Lavagraphics